PIZZA EN PASTA TIME

Recentebeoordeling


4 sterren uit 44 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza en Pasta Time. Meer weten? Ontdek meer

29 mei 2024 om 19:30 Heeeeeerlijk!! Echt een aanrader. Veel keuze, alles wat we tot nu toe hebben besteld was lekker. Vriedelijke bezorger en netjes optiijd
27 mei 2024 om 7:27 Eten was erg lekker! Aanrader laten bezorgen maar duurde zeer lang!
26 mei 2024 om 22:44 Execelente. Best delivery i 6 years. Congratulations. Very tasty pizza, chiken fingers, sandwish. Deliciouses truffles sauce. Thank you
19 mei 2024 om 21:12 Kwaliteit van het eten was goed, dit keer was de bestelling er ook sneller dan er aangegeven werd. Eten was daarom dit keer wel warm.
19 mei 2024 om 20:07 Wederom heerlijk!
15 mei 2024 om 22:47 Kwaliteit van het eten was goed, helaas was het eten al koud bij bezorging.
5 mei 2024 om 20:14 Wederom Heerlijk! Op de afgesproken tijd bezorgd! Toppie!
30 apr 2024 om 23:10 Snel geleverd, goed warm en lekker.
26 apr 2024 om 10:00 Eten was echt lekker. We gaan zeker nog een keer bestellen
23 apr 2024 om 8:25 Kregen een goedkopere burger dan we bestel hadden... Dus voelen ons belazerd. Telefoongesprek verliep ook moeizaam.
21 apr 2024 om 19:42 Heerlijk! De pizza was echt heel lekker en gloeiend heet de burger was ook super!
4 apr 2024 om 20:57 Pizza smaakt goed, bezorgtijd heel erg goed vooral als je midden in de nacht iets besteld wat ze dan van Kaatsheuvel naar Dongen willen brengen voor je